Να στείλετε μήνυμα
Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Emma

Τηλεφωνικό νούμερο : +86-18899852927

WhatsApp : +8618899852927

Free call

Ψηφιακός ΕΝΑΝΤΙΟΝ της CMYK/Off-καθορισμένης εκτύπωσης

July 8, 2020

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ψηφιακός ΕΝΑΝΤΙΟΝ της CMYK/Off-καθορισμένης εκτύπωσης

Κατά εργασία σε μια λιανική επίδειξη, μερικοί την πελάτες μπορούν να είναι νέοι στη γραφική παράσταση που τυπώνεται στην επίδειξη. 

Το πρωτότυπο φαίνεται φωτεινό και ελκυστικότερος, θέλουμε τα χρώματα σε τους! Στην παραγωγή, τα χρώματα εμφανίζονται λίγο σκοτεινά σε με…

Αυτό που προκαλεί αυτήν την διαφορά; 

Ελάτε με με να βρείτε τους λόγους, εδώ, εμείς παρέχει κάποια αναφορά που εξηγεί:

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ψηφιακός ΕΝΑΝΤΙΟΝ της CMYK/Off-καθορισμένης εκτύπωσης  01) Η πρώτη εκείνων των διαφορών είναι το μέγεθος φύλλων

 

Η ψηφιακή εκτύπωση τρέχει χαρακτηριστικά το μικρότερο φύλλο μέγεθος-χαρακτηριστικά 19» φύλλα με μερικές μηχανές που πηγαίνουν επάνω σε 29».

Η εκτύπωση όφσετ αφ' ετέρου τρέχει χαρακτηριστικά τους Τύπους που είναι 29» και 40» φύλλα.

Αυτή η αύξηση σε μέγεθος περιστασιακά επιτρέπει μερικά είδη που τυπώνουν που δεν είναι δυνατή στα μικρότερα φύλλα. Μερικά παραδείγματα περιλαμβάνουν τις αφίσες, τα βιβλία που απαιτούν τις μεγάλες καλύψεις, και ορισμένα είδη φυλλάδιων, υλικών συσκευασίας, πλαστικών, λιανικού σημείου συνήθειας των επιδείξεων κ.λπ. αγορών.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ψηφιακός ΕΝΑΝΤΙΟΝ της CMYK/Off-καθορισμένης εκτύπωσης  02) Η δεύτερη εκείνων των διαφορών είναι η αντιπροσώπευση χρώματος

 

Κάθε κομμάτι του εξοπλισμού εκτύπωσης προσφέρει τις ελαφρώς διαφορετικούς ερμηνείες και τους ελέγχους το πώς τα χρώματα παίρνουν εφαρμοσμένα επάνω σε μια σελίδα. Οι Τύποι όφσετ μπορούν να παρέχουν ορισμένους ελέγχους χρώματος που είναι ανώτεροι από την ψηφιακή εκτύπωση. Παραδείγματος χάριν, τα χρώματα εκτύπωσης Pantone (ένα σύστημα διαχείρισης χρώματος) είναι ακριβέστερα στους Τύπους όφσετ επειδή χρησιμοποιούν πραγματικά το μελάνι Pantone. Αυτό είναι σημαντικό ο πιό χαρακτηριστικά για τα μεγάλα εταιρικά εμπορικά σήματα για τα οποία η συνέπεια χρώματος αξίζει ένα ιδιαίτερο χρηματικό ποσό.

 

Βρείτε κατωτέρω για να είναι γνωστή η διαφορά οπτικά:

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ψηφιακός ΕΝΑΝΤΙΟΝ της CMYK/Off-καθορισμένης εκτύπωσης  2

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ψηφιακός ΕΝΑΝΤΙΟΝ της CMYK/Off-καθορισμένης εκτύπωσης  03) Το τρίτο εκείνων των διαφορών είναι ότι οι ψηφιακοί Τύποι είναι σημαντικά φτηνότεροι για τα προγράμματα γρήγορος-ανακύκλωσης

 

Η ψηφιακή εκτύπωση προσφέρει τους πιό σύντομους χρόνους ανακύκλωσης επειδή ο σημαντικά μικρότερος χρόνος οργάνωσης. Τα καταστήματα που κάνουν την ψηφιακή εκτύπωση μπορούν καλά να προσφέρουν αυθημερόν και την επόμενη μέρα να τυπώσουν αποτελεσματικότερα και φτηνότερος από εκείνοι με την εκτύπωση όφσετ.

Παραδείγματος χάριν, θα έκανε να αισθανθεί για να ρίξει ένα πρόγραμμα επάνω σε διάφορους ψηφιακούς Τύπους που απαιτούν την ελάχιστη οργάνωση. Αφ' ετέρου, η ρίψη του επάνω στους πολλαπλάσιους Τύπους όφσετ θα απαιτούσε τα πολλαπλάσια πιάτα και το χρόνο να μελανωθούν κατάλληλα τα πιάτα.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ψηφιακός ΕΝΑΝΤΙΟΝ της CMYK/Off-καθορισμένης εκτύπωσης  4

 

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

emma_duan@popdisplaypro.com
+8618899852927
+86-18899852927
(+86)-18899852927
+86-18899852927